Kik vagyunk

Hazai tulajdonú, tapasztalt szakemberekből álló, gyors és rugalmas gondolkodású cég vagyunk. Összetett technológiai igényű beruházásokhoz nyújtunk teljes körű projektmenedzsment szolgáltatásokat.

A személyes, ügyfél-közeliséget megőrizve haladunk abba az irányba, hogy a projektmenedzsment piac meghatározó szereplői legyünk.
Célunk, hogy a Beruházó / Tulajdonos érdekeit képviselve, a Projekt elfogadott határidőn és költségvetésen belüli megvalósítását segítsük.

Munkatársaink jelentős tapasztalattal rendelkeznek ipari méretű beruházásokkal kapcsolatos szolgáltatásokban a megújuló energia, a növényolajgyártás, élelmiszer- és vegyipar területén.

Számos hazai, illetve nemzetközi beruházásban vettünk részt, megtapasztalva a projektmenedzsment szolgáltatás különböző aspektusait és iparági standardjait.

Szolgáltatási spektrumunk egészen az ötlettől az engedélyeztetésen és kivitelezésen át az üzemeltetés megkezdéséig terjed.

Tehát időt, energiát és végsősoron pénzt takarítunk meg Önnek azáltal, hogy tapasztalt közreműködésünkkel levesszük a beruházás napi problémáit az Ön vagy Munkatársai válláról.

Szakmai stábunk tagjai:

  • mérnök végzettségű Projektmenedzserek
  • Felelős Műszaki Vezetők
  • Műszaki Ellenőrök
  • EHS szakemberek
  • Tervezők

Öko Consulting Tanácsadó Kft.

Alapítva: 2008