helyszíni projektvezetés

Helyszíni projektvezetés

Az építkezési fázis elején a kivitelező szakcég(ek) megkezdhetik az építési munkákat. A legfontosabb feladat az, hogy a munkafolyamatok az előre elkészített időtervet követve a megfelelő minőségben haladjanak előre. Bármely szakág csúszása az egész projekt csúszását vagy jelentős többletköltséget jelenthet. Ennek felügyeletéhez szakértő projekt manager és különböző szakterületeket felölelő műszaki ellenőrök kellenek (villamos, gépész, építész stb).

Az előrehaladást részletes jelentésekkel kell dokumentálni, ami alapján a Beruházó is követheti a folyamatot illetve a felmerülő problémákat.

Az Öko Consulting segítséget nyújt befektetőknek a projektek kivitelezés alatti menedzselésében Magyarországon. Mérnöki szolgáltatásokat nyújtunk a kivitelezés alatt, beleértve a műszaki felügyeletet, jelentés készítést, ezen felül jogi, műszaki és pénzügyi átvilágítást is végzünk. Eljárunk a beruházó érdekében a kivitelezés alatt, beleértve az üzembe helyezés lefolytatását, a szerződések lezárását, HSE és QA felügyeletet, valamint a költség ellenőrzést.

Biztosítjuk az adott mérnöki szakirányoknak megfelelő műszaki ellenőrzést, hogy valóban azt a műszaki tartalmat kapja meg amire szerződött. Kollégáink műszaki megoldásokkal állnak elő abban az esetben ha bármilyen probléma merülne fel a projekt során.

Projekt menedzsereink folyamatosan felügyelik a kivitelezést, és havi/heti jelentéseket készítenek az előrehaladásról, változáskövetésről, Budget felügyeletről, az időben való készültség betartásáról, munkavédelemről és minden másról, ami a beruházás folyamán felmerülhet.

Nagyon fontos, hogy a jó gazda szemével nézzünk a beruházásra. Ez biztosítja azt, hogy minden apróságnak tűnő problémára is időben felfigyeljünk és idejében kezeljük azokat.

Szüksége van projekt menedzsment támogatásra a projektjéhez Magyarországon? Keressen minket, örömmel vagyunk a segítségére!